SwingGroup - het bedrijf
SwingGroup

Nieuws
Cases
Getuigenissen
Referenties
Infosessies
Jobs
Incentivepartners
Businesspartners

Swing Producten

SwingLoyalty
SwingShop
SwingGift

SwingGroup Press corner
 
  Home  >  SwingGroup

 
twitterLinkedInSlideShareBlog
Unieke totaalconcepten voor motivatie van medewerkers

SwingGroup is Benelux-marktleider in online incentive-oplossingen. De laatste jaren richt het zich met zijn motivatieprogramma’s ook tot andere Europese én overzeese landen.

Motivatieprogramma’s
SwingGroup is in 2002 opgericht door Gunther Everaert. Vanuit zijn ervaring met HR-communicatie leerde hij dat gemotiveerde medewerkers grenzen kunnen verleggen. En dus specialiseerde hij zich gaandeweg in motivatieprogramma’s voor zowel HR als Sales & Marketing.

Totaaloplossingen
SwingGroup biedt HR- en Sales and Marketingmanagers een totaalconcept aan voor hun motivatiecampagne. Door zijn uitgebreide netwerk van communicatiespecialisten, geschenkenleveranciers en incentivepartners in binnen- en buitenland creëert SwingGroup voor elk project een one stop shop, een uniek motivatieplatform voor deelnemers en managers.

Ieder zijn specialiteit
Om te kunnen doorgroeien in onze core business zonder in te boeten aan kwaliteit en klantenservice omringen wij ons met de beste specialisten. Bekijk onze incentivepartners en onze businesspartners Wilt u graag zelf partner worden van SwingGroup? Contacteer ons.

SwingGroup medewerkers