SwingGroup - Jobs
SwingGroup

News
Cases
Testimonials
References
Info sessions
Jobs
Incentive partners
Business partners

Swing Products

SwingLoyalty
SwingShop
SwingGift
Home  >  SwingGroup  >  Jobs

 
twitterLinkedInSlideShareBlog
Working at SwingGroup

Are you interested in an exciting and varied job in a young and enthusiastic environment? Our company is growing fast and has a flat structure with short communication lines. Look at our vacancies or send us your application.

Working at SwingGroup

Currently, we are looking for (jobdescriptions in Dutch):


.NET softwareontwikkelaar

Als Benelux-marktleider in incentive marketing geeft SwingGroup sinds 2004 meerwaarde aan de business van haar klanten met slimme motivatieprogramma’s.  Onze resultaatgerichte oplossingen halen voor klanten zoals BMW, Electrolux, GE, Insites, KBC, Samsung, Tech Data, Thomas Cook en Vaillant zo het allerbeste uit hun medewerkers en relaties. Het in huis ontwikkelde en internationaal bekroonde Cloudbased incentive software platform Motisha™ vormt hierbij het innovatieve kloppende hart. Om onze groei te ondersteunen en onze marktleiderspositie te versterken kijken we uit naar een gedreven:

Uw functie

In uw functie zal u een zelfstandige bijdrage leveren tot de verschillende fasen in de analyse, ontwikkeling en het testen van software voor onze klanten. De projecten kunnen zich uitstrekken op verschillende platformen gaande van desktops, mobile devices (Windows Android, iOS), tot projecten op Windows Servers (IIS, SQL Server). 

U werkt mee aan de uitbouw van ons Motisha Solutions team waarvoor u de nodige verantwoordelijkheden krijgt en actief deelneemt aan besprekingen met andere ontwikkelaars inzake het gebruik van architectuur en de technische haalbaarheid van een project. U denkt tevens strategisch mee na hoe het Motisha incentive software platform op lange termijn nog performanter kan worden voor onze klanten.

Uw dynamisch karakter zorgt ervoor dat u in deze snel bewegende markt steeds de technologische evoluties volgt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u hiervoor de nodige informatie en verdere opleiding krijgt.

Uw profiel

U bezit bij voorkeur een Bachelor diploma informatica of gelijkgesteld door ervaring. Met een passie voor informatica en een sterke interesse in het ontwikkelen en testen van applicaties voor onze klanten.
U bent een enthousiaste teamplayer in een jong en dynamisch team en u bent bereid om via diverse opleidingen uw kennis bij te schaven. U bezit de nodige zelfdiscipline om prioriteiten te stellen en deadlines te halen. Als teamplayer bent u gewoon projecten tot een goed einde te brengen. Zin voor grafische vormgeving en een goede kennis van het Engels zijn belangrijke pluspunten.

Kennis en ervaring:

  • VB .NET 4.5 / .Net Framework
  • SQL algemeen
  • HTML5, CSS3 en JQuery/Javascript
  • XML
  • Ervaring met import/mapping van gegevens tussen verschillende systemen

Pluspunten:

  • Kennis van MS SQL Server 2008/2012
  • Kennis van Microsoft producten in het algemeen
  • Ervaring bij de ontwikkeling van mobiele applicaties in een .NET Compact Framework omgeving, Android of iOS

Ons aanbod

Een gevarieerde job met grote verantwoordelijkheid en enorm groeipotentieel, in een jong en enthousiast team met korte communicatielijnen. Een creatieve inspirerende sector waarin volop met de nieuwste technologieën wordt gewerkt en waar u uw kennis permanent kunt aftoetsen aan de praktijk.

Interesse?

Wil u uw grenzen verleggen? Mail dan uw cv met begeleidende motivatiebrief naar jobs@swinggroup.be ter attentie van Gunther Everaert.


SwingGroup loves to spoil people. Not only with exciting solutions for our clients: but also inside our own company. Happy workers produce better results.